Pomaz pools, kwaliteit om op te zetten of om in te graven

Een Pomaz Pool is een zwembad wat is opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand. Leverbaar in rond, ovaal en 8-vorm in diverse maatvoeringen. De kwaliteit van de Pomaz Pools (excl. kinderbaden) maakt het mogelijk de baden ook in te graven. Op deze manier kunt u een professioneel bouwkundig zwembad imiteren. Als er ingegraven gaat worden dient er rekening gehouden te worden met een juiste betonplaat waar het zwembad op geplaatst wordt.

Rondom dient het zwembad aangevuld te worden met gestabiliseerd zand. De ovale zwembaden dienen voorzien te worden, aan de lange zijden, van steunmuren om de vorm te verkrijgen. Voor de Pomaz Pools is als lijst een fraaie en passende Pomaz Nature Stone randafwerking leverbaar. Aansluitend kan gekozen worden voor een aansluitend of juist contrasterend terras.

pomaz1 pomaz2

De Pomaz Pools zijn leverbaar in 2 foliekleuren, blauw en antraciet. De zwembaden met een diepte van 120 cm worden geleverd met een wanddikte van 0,6mm. De zwembaden met een diepte van 150cm met een wanddikte van 0,8mm. De folie dikte is 0,6 mm voor blauw en 0,75 mm voor antraciet.

Liners (de folie) zijn voorzien van liner-track profiel. Bodem- en handprofielen van zware kunststof, zonder scherpe kanten, exact in elkaar passend. Ronduit het beste prefab-zwembad!

pomaz3 pomaz4

Een Pomaz pool wordt geleverd als complete kit bestaande uit

  • Pomaz pool met blauwe of antraciet folie
  • Pomp/zandfilter-installatie met filterzand
  • Skimmer en inspuiter
  • RVS trap(bad 120 cm), aluminium trap (bad 150 cm) (alleen bij ronde baden)
  • Noppenfolie zomerafdekking
  • Bodemvilt
  • De ovale zwembaden worden geleverd zonder trap.

Alle kits zijn voorzien van een duidelijke handleiding, dus voor de doe het zelver een ideale start bij het realiseren van uw droomzwembad. Desgewenst nemen wij voor u de volledige voorbereidingen en montage uit handen, maar ook een combinatie is mogelijk, komt u gewoon eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Eventueel kan de Pomaz pool voorzien worden van een polyester Romeinse inlooptrap in de kleur wit of blauw.

Pomaz Nature Stone randafwerking

Indien een Pomaz pool wordt ingebouwd, verdient de afwerking uiteraard de nodige aandacht. De Pomaz nature stone is de meest prachtige manier van afwerken voor de meest natuurlijke uitstraling van uw zwembad, leverbaar in 4 kleuren