Wie en wat is SpaZone?

tony polmanSpazone is in 2004 opgericht door Tony Polman. Na tien jaar ervaring in het buitenland te hebben opgedaan in de zwembadbouw, spa techniek en waterbehandeling ben ik in 2004 teruggekeerd naar Nederland en vervolgens onder de naam SpaZone voor mezelf begonnen.

Door de vele jaren ervaring in het installeren, repareren en onderhouden van spa’s en zwembaden heb ik een reputatie opgebouwd van ongeevenaarde kennis op dit gebied. Dit komt nu tot uiting in een vaste en tevreden klantenkring welke elk jaar gestaag toeneemt.Uiteraard doe ik niet álles zelf, maar beschik over een uiterst bekwaam team van specialisten om me heen die ik op projectbasis inzet voor oa. graafwerkzaamheden, betonwerk en bestratingen.

Kenmerken van mijn werkwijze zijn luisteren naar de wensen van mijn klanten, deze vervolgens perfect invullen en met zeer korte en directe communicatielijnen toewerken naar een 100% eindresultaat ! Weinig overhead, korte lijnen en strakke planning zorgen ervoor dat onze prijzen altijd zéér concurrerend zijn. Maar bovenal ben en blijf ik een vakidioot met oog voor detail die elk project met passie en vakmanschap aanpakt.

tony-polman-2Ik heb de voortdurende ambitie om voorop te lopen in mijn vakgebied en blijf de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. duurzame energie voor de verwarming van zwembaden en energiezuinige technieken op de voet volgen en ondertussen ook toepassen.

Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze en gerealiseerde projecten, graag nodig ik u uit eens langs te komen in Giesbeek aan de Uitmaat 31 .

De koffie staat altijd klaar !