Het Sunstar elementbad is een modern zwembad dat wordt opgebouwd met koppelbare elementen van 0,5 x1,5 meter (lxh). Deze elementen zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd en vuurverzinkt staal (5% aluminium, 95% zink) met een kunststof coating. Het gebruikte staal is zeer bestendig en door de automobielindustrie ontwikkeld en biedt naast de bestendigheid ook een optimale bescherming tegen corrosie. Er wordt maar liefst 10 jaar garantie gegeven tegen het doorroesten van de elementen.

Met deze elementen wordt een perfecte stijfheid gerealiseerd tegen een relatief laag gewicht (13 kg per element) wat de verwerking en montage natuurlijk vergemakkelijkt. Het zwembad wordt geleverd met een 0,8 mm prefab pvc liner in adria blauw met een speciale acryllaag, waardoor de vervuiling op de liner minimaal is. Tegen meerprijs kan het Sunstar zwembad ook met een caraïbisch groene -, hemelsblauwe -, mozaïek-, wit-, marmer-, Florida-, of Naxos liner worden geleverd. Het grote voordeel van dit elementbad is dat het vrij snel en eenvoudig (eventueel door u zelf) te plaatsen is. Daarnaast zijn de elementen gemakkelijk aan elkaar te bevestigen, zonder dat u gebruik hoeft te maken van zwaar materieel.

U kunt het Sunstar elementenbad verder geheel naar wens aankleden met een romeinse inlooptrap, filterinstallatie, verlichting, jetstream, randstenen, afdekking en andere accessoires. Ook kan het Sunstar elementenbad worden geleverd met uitsparingen voor RVS inbouwdelen ipv. de standaard kunststof inbouwdelen.

Wilt u uw zwemseizoen aanmerkelijk verlengen dmv. een verwarmingssysteem en/of afdekking, dan verdient het aanbeveling de buitenwanden van uw Sunstar elementenbad te voorzien van een hoogwaardige compacte twee-componenten polyurethaan schuim. Wij kunnen u hierover alle informatie verstrekken.

Zwembad gerealiseerd

Afmeting : 8 x 4 x 1.5m met romeinse inlooptrap
Afdekking : Hydrodeck SOLAR lamellenafdekking met Salto-Plus Oprolsysysteem
Verwarming : Pahlen Maxitemp warmtepomp 9,4KW
Waterbehandeling : Astral SEL zoutelectrolyse chlorinator