Ontdek de weldadige werking van een whirlpool

Water in combinatie met luchtbelletjes heeft een rustgevend en verkwikkend effect op lichaam en geest. Eeuwen geleden al zochten de oude Grieken bruisende warmwaterbronnen op om de vermoeidheid van zich af te spoelen en zich te ontdoen van allerlei kwaaltjes. Ondertussen zijn de geneeskrachtige eigenschappen van onderwatermassage ook wetenschappelijk bewezen. De combinatie van warmte, gewichtloosheid en massage in het water bevordert de bloedsomloop en stimuleert de vrijgave van endorfinen. deze zogenaamde “gelukshormonen” verjagen pijntjes en dragen zo bij tot een natuurlijk gevoel van welbehagen.

De masserende jets brengen het lichaam in een ontspannen toestand. Een dagelijkse whirlpool sessie voor het slapengaan zou heel wat mensen met slaapproblemen uit de nood kunnen helpen. Ook voor andere problemen zoals hoofdpijn, rug- en nekklachten,stress en reumatiek betekend hydrotherapie dankzij haar masserende werking mogelijk een oplossing. Zelfs professionele sporters nemen regelmatig plaats in een whirlpool om verstuikte ledematen of spierblessures sneller te doen genezen.

whirlpool

Heeft u eenmaal besloten tot de aanschaf van een spa of whirlpool, laat u dan altijd goed adviseren over de vele mogelijkheden. Het aanbod van spa’s is met de jaren flink gestegen, maar het “kaf scheidt zich van het koren”. Waar moet u op letten bij de aankoop van een spa? Wat zijn de energiekosten van de spa? Wat zijn de garantievoorwaarden? Hoe is de spa geïsoleerd? hoeveel geluid maakt de spa? Bezit de spa keurmerken zoals CE of TUV?

Om u bij deze behulpzaam te zijn heeft SpaZone een vragenlijst opgesteld die wij u op aanvraag graag toesturen.

Verder adviseren wij u om in de spa van uw keuze plaats te nemen om zo de zit/lig posities uit te proberen en de juiste positionering van de massage jets te controleren. U koopt tenslotte toch ook geen nieuwe auto zonder een proefrit te hebben gemaakt?

Ook nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Giesbeek, wij informeren u vrijblijvend over alle mogelijkheden en bereiden u optimaal voor op de aankoop van uw spa.