www.zwembadplein.nl

Het Zwembadplein is in het leven geroepen om de potentiële zwembadbezitter inhoudelijke én onafhankelijk te informeren. Een zwembad is een keuze voor jaren en moet een weloverbeslissing zijn. De mensen achter het Zwembadplein helpt u graag en vrijblijvend.

Het Zwembadplein informeert u enerzijds via hun website, maar u kunt (eventueel samen met uw zwembadbouwer) ook terecht bij het adviescentrum in Geldrop. Graag even een afspraak maken, zodat er voldoende tijd voor u wordt gereserveerd. Het zwembadplein staat voor kwaliteit, het leunt immers op meer dan 30 jaar ervaring.

www.pomaz.nl

Pomaz is de toonaangevende zwembadengroothandel in de Benelux, welke levert via de zwembadbouwer en installateur. Pomaz is een partij die de weg van fabrikant naar consument niet alleen in- maar ook aanvult. Pomaz is namelijk niet enkel een verkooporganisatie, maar ook een vraagbaak en steunpunt voor haar afnemers.

Door deze vorm van samenwerking wordt de consument gegarandeerd dat haar de best mogelijke dienstverlening wordt geboden. Door de zwembadbouwer uiteraard, met back-up van een professionele organisatie waar Pomaz en haar geselecteerde fabrikanten garant voor staan.

Maak kennis, kijk gerust eens rond, want Pomaz doet veel meer. En dat doen wij al meer dan 30 jaar! Wilt u zich oriënteren voor de aanschaf van een eigen zwembad? Ga dan naar het zwembadplein, hét onafhankelijke informatiecentrum waar u alles zelf kunt vragen en ervaren.

www.4seasonsspa.nl

Onze toeleverancier voor hoogwaardige jacuzzi’s welke worden geproduceerd onder directe controle van een in Nederland gevestigd bedrijf. In tegenstelling tot veel andere jaccuzzi-producenten, worden alle 4SeasonsSpa’s geproduceerd in Europa en zijn geheel afgestemd op de Europese markt.

www.vsbwellness.nl
VSB Saunabouw in Vught is onze leverancier van standaard en maatwerk sauna’s. Vele jaren ervaring, betrouwbaarheid en door fabricage in eigen huis zijn snelle levertijden gegarandeerd.

www.infrasmart.nl

www.jordivanvelthuizen.nl
Bij de aanleg van een zwembad schakelen wij Jordi van Velthuizen in voor de graafwerkzaamheden en bestrating rondom het zwembad. Gespecialiseerd in gazonaanleg, grond, straat en rioleringswerkzaamheden.